Σε ποιο αυτοκίνητο παίζεις video games με το κινητό σου;

Σε ένα καινούργιο ηλεκτρικό οικογενειακό μπορείς να παίζεις video games ενάντια στον... συνοδηγό σου, μέσα από τα smartphone σας!

  • -
  • -

Το BMW Group συνεργάζεται με την πλατφόρμα παιχνιδιών AirConsole για να φέρει στο δρόμο ένα μοναδικό είδος in-car gaming για πρώτη φορά στη νέα Σειρά 5. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό και τους επιβάτες να παίζουν τα λεγόμενα ‘casual games’ ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο, ώστε να περνά ευχάριστα η ώρα τους, για παράδειγμα, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης. Εκτός από τη νέα BMW Σειρά 5, η εφαρμογή Air Console θα προσφέρεται σταδιακά και σε άλλα οχήματα BMW. Αποκλειστικά για το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 5, παρουσιάζεται μία BMW i5 wrapped με ‘gaming’ στοιχεία που υπογράφει το τμήμα BMW Group Design. Αυτή η εμφάνιση μεταμορφώνει την BMW Σειρά 5 sedan στο απόλυτο gaming station όχι μόνο τεχνικά, αλλά και οπτικά.

Εύκολη χρήση με χειριστήριο το smartphone 

Για να βιώσουν μία εμπειρία gaming μέσα στο αυτοκίνητο, οι παίκτες χρειάζονται απλά το smartphone τους, το οποίο λειτουργεί ως χειριστήριο, καθώς και την κυρτή οθόνη BMW Curved Display. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής Air Console στο αυτοκίνητο, η σύνδεση μεταξύ του smartphone και του οχήματος δημιουργείται διαισθητικά με σάρωση ενός κωδικού QR στην κυρτή οθόνη. Στη συνέχεια οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν κατευθείαν να παίζουν. Η εφαρμογή AirConsole υποστηρίζει πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Οι πίσω επιβάτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν στη διασκέδαση του in-car gaming με το όχημα σταθμευμένο. Γενικά, ο καθένας μπορεί να παίξει μόνος ή με όλους τους επιβάτες μαζί ή σε competition mode.

Τι παιχνίδια υποστηρίζει

Με το AirConsole, οι παίκτες μπορούν να παίζουν τα λεγόμενα casual games. Πρόκειται για παιχνίδια που επιλέγονται και ελέγχονται εύκολα με διαισθητικό τρόπο. Η συλλογή που διατίθεται για το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 5 sedan περιλαμβάνει παιχνίδια με θεματολογία όπως αγώνες, αθλήματα, κουίζ και μουσικά κουίζ, καθώς και παιχνίδια προσομοίωσης, στρατηγικής, jump-and-run και puzzle. Ανάμεσα στους περίπου 15 τίτλους που είναι αρχικά διαθέσιμοι είναι τα "Go Kart Go", "Golazo", "Music Guess" και "Overcooked". Το χαρτοφυλάκιο των διαθέσιμων παιχνιδιών θα επεκτείνεται συνεχώς.

BMW i5 με μοναδική gaming εμφάνιση.

Γιορτάζοντας την είσοδο του gaming στο αυτοκίνητο, το BMW Group παρουσιάζει μία BMW i5 με μοναδικό gaming wrap. Η σχεδίασή της συμβολίζει τη βύθιση στην εμπειρία του gaming μέχρι το παραμικρό pixel. Τα μεγάλα pixel αποτελούν ξεκάθαρα φόρο τιμής στην πλέον εμβληματική εποχή των παιχνιδιών 8-bit για υπολογιστές. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι εμπνευσμένοι από τα διάφορα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα Air Console. Στοιχεία από τα χειριστήρια ελέγχου βιντεοπαιχνιδιών κοσμούν τις εξωτερικές επιφάνειες της i5 ως φυσική συνέχεια της μοναδικής in-car gaming λύσης της Air Console, στην οποία το smartphone καθίσταται κεντρικό χειριστήριο ελέγχου που φέρνει στις άκρες των δακτύλων όλες τις λειτουργίες.

bmw

Η αναβάθμιση στο BMW Operating System 8.5 μέσω απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού θα προσφέρεται στο μέλλον για τα ακόλουθα οχήματα: BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW XM, BMW X5 M, BMW X6 M με ημερομηνία παραγωγής μετά τον Απρίλιο του 2023.

Δείτε επίσης: Νέα σειρά BMW 5 και i5 στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...