Δωρεάν πλοήγηση με Waze σε όλα τα Volvo [video]

Όλα τα μοντέλα Volvo με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση και στην εφαρμογή Waze.

  • -
  • -

Η βιβλιοθήκη με τις in-car εφαρμογές μόλις απέκτησε μία νέα εγγραφή, καθώς το Waze app διατίθεται πλέον σε όλα τα μοντέλα Volvo με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, σε όλο τον κόσμο.

volvo

Για την πρόσβαση στα καλύτερα στοιχεία της εφαρμογής Waze, όπως η χάραξη διαδρομής σε πραγματικό χρόνο, η πλοήγηση και οι ειδοποιήσεις, αρκεί απλώς η εγκατάστασή της, μετά το download από το Google Play Store, στο Volvo σας. Ανεξάρτητα από το ποιος οδηγεί το αυτοκίνητο και από το ποια συσκευή χρησιμοποιεί, για την πλοήγηση μέσω του Waze αρκεί ένα απλό άγγιγμα.

Πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο στην κεντρική οθόνη

Η in-car εφαρμογή Waze σας βοηθά να αποφύγετε την αποδιοργάνωση και την απόσπαση προσοχής που προκαλεί το τηλέφωνο, συμβάλλοντας στο να γίνουν πιο εύκολες οι καθημερινές διαδρομές σας, ενώ προσφέρει πάντοτε την εξαιρετική λειτουργικότητα που αναμένετε από την εφαρμογή Waze του smartphone σας.

volvo

Το app προβάλλεται απρόσκοπτα στο σύστημα infotainment και χρησιμοποιεί ευρύτερο τμήμα της κεντρικής οθόνης στο περιβάλλον χρήστη με το οποίο είστε εξοικειωμένοι, κάνοντας την πλοήγηση πιο άνετη, με μεγαλύτερη και πιο ευκρινή περιοχή οθόνης στο ύψος του βλέμματος.

Διαβάστε επίσης: Volvo XC40 και C40 Recharge: Μεγαλύτερη αυτονομία στην ίδια τιμή

Το app διατίθεται για download στο Google Play Store σε όλα τα Volvo με ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google. Με την πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, τη δρομολόγηση και τις ειδοποιήσεις του Waze να προβάλλονται απρόσκοπτα στο αυτοκίνητο, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο όχημα, απολαμβάνετε μία απλοποιημένη και απερίσπαστη οδηγική εμπειρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...