Video Δοκιμή – Το ψηφιακό περιβάλλον του νέου Golf

Το νέο Volkswagen Golf προσφέρει μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία πληροφόρησης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας σε οδηγό και επιβάτες

  • -
  • -

Ακολουθώντας τη λογική της εξέλιξης και τα πλούσια τεχνολογικά ράφια του ομίλου, το νεότερο Golf συγχρονίζεται στην νέα τάξη πραγμάτων. Κάτι που σε πρώτη φάση γίνεται σαφές με το που ανοίξεις την πόρτα. Το digital περιβάλλον και η προσοχή στη λεπτομέρεια βάζουν το μικρομεσαίο Volkswagen σε ηγετική θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό του. Το Innovision Cockpit όπως το αποκαλεί η Volkswagen προσφέρει 10'' για τον πίνακα οργάνων και 8,25’’ για το infotainment, ενώ το προαιρετικό Discover Pro διαθέτει επίσης οθόνη 10’’.

Το επίπεδο παροχών φυσικά είναι υψηλό τόσο όσον αφορά ανέσεις, συνδεσιμότητα και ασφάλεια με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεχνολογίες IQ.DRIVE όπως ενεργό αυτόματο πιλότο Adaptive Cruise Control, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας Lane Assist, επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου Front Assist με πέδηση έκτακτης ανάγκης City Braking System και αναγνώριση πεζού Pedestrian Monitoring.

Επιπροσθέτως, το νέο Golf είναι το πρώτο Volkswagen που εξοπλίζεται με το σύστημα Car2X στο βασικό εξοπλισμό του και αφορά οχήματα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους και ανταλλάσσουν πληροφορίες και προειδοποιήσεις για την οδική κυκλοφορία, την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα πιθανά επικίνδυνα σημεία στην διαδρομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN GOLF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VOLKSWAGEN GOLF 1.5 eTSI

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN GOLF

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...