5 χρήσιμες τεχνολογίες του Volkswagen Polo (Video)

Εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας – Απόλαυσέ τα από 143 € / μήνα με όφελος IQ advantage έως 1.200€

  • -
  • -

Το Volkswagen Polo εξοπλίζεται με τεχνολογίες που συνήθως συναντιούνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Από ψηφιακές οθόνες στο ταμπλό που προσφέρουν hi-tech δυνατότητες μέχρι συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ.DRIVE που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια – μην ξεχνάμε άλλωστε πως το Polo έχει κατακτήσει την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστεριών στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP. Ας δούμε παρακάτω 5 video με ιδιαίτερα χρήσιμες τεχνολογίες του Volkswagen Polo.

 

Το Front Assist κοιτάει μπροστά και φρενάρει όταν χρειαστεί

Το σύστημα Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring παρακολουθεί συνεχώς την απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα και μπορεί να αναγνωρίσει ακόμη και πεζούς ή ποδηλάτες. Όταν χρειαστεί, επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητο.

 

Το Adaptive Cruise Control προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα

Το ACC προσαρμόζει την ταχύτητα του οχήματος ανάλογα με την κίνηση των άλλων οχημάτων και μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ταχύτητες μέχρι την τελική του Polo.

 

Τo Driver Alert System καταλαβαίνει πότε «δεν το έχεις»…

To Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού παρατηρεί το στιλ οδήγησης, το συγκρίνει με τη διάρκεια της διαδρομής και όταν θεωρεί ότι υπάρχει κόπωση του οδηγού, τον προειδοποιεί και του προτείνει να κάνει διάλειμμα.

 

Ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display 2ης γενιάς

Στη θέση των κλασικών οργάνων το Polo διαθέτει μια οθόνη 11,7 ιντσών (προαιρετικός εξοπλισμός) με δυνατότητα παραμετροποίησης των ενδείξεων και της απεικόνισης από τον οδηγό.

 

Infotainment με οθόνη αφής έως 8’’

Το Polo εξοπλίζεται με σύγχρονα συστήματα infotainment διαμέτρου από 6,5 έως 8 ίντσες, που αναλαμβάνουν την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, Apple CarPlay ή Android Auto.

 

Το Polo είναι τώρα διαθέσιμο από 143€ / μήνα με όφελος IQ advantage έως 1.200 €. Απόλαυσε την ασφάλεια 5 αστέρων, ζήσε πάντα συνδεδεμένος και οδήγησέ το με τεχνολογίες IQ.Drive.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...