BMW: Bonus για όσους κινούνται… ηλεκτρικά

Οι νέες εφαρμογές του BMW Group σε προκαλούν να κινείσαι με… μηδενικούς ρύπους

  • -
  • -

Νέες καινοτομίες από τη BMW που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του #NEXTGen έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους οδηγούς των υβριδικών μοντέλων της μάρκας. Τα νέα eDrive Zones και τα BMW Points είναι οι νέες εφαρμογές που βοηθούν τους οδηγούς των παραπάνω τύπων αυτοκινήτων να συμβάλλουν ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα, ενώ παράλληλα να επωφελούνται από ελκυστικά δώρα επιβράβευσης.

 

eDrive Zones

Το σύστημα eDrive Zones επεμβαίνει στη λειτουργία του αυτοκινήτου, αναλόγως με το που βρίσκεται αυτό. Εάν οι πόλεις καθιερώσουν περιβαλλοντικές ζώνες όπου θα επιτρέπεται μόνο η κυκλοφορία οχημάτων μηδενικών ρύπων, αυτά μπορούν να ανιχνεύονται αυτόματα στο μέλλον μέσω τεχνολογίας geo-fencing. Έτσι, με την είσοδο του οχήματος στην περιβαλλοντική ζώνη, θα ενεργοποιείται αυτόματα το αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα. Η λειτουργία BMW eDrive Zones θα αποτελεί στάνταρ χαρακτηριστικό των plug-in υβριδικών μοντέλων BMW από το 2020.

 

BMW Points

Εκτός από τη λειτουργία BMW eDrive Zone, το BMW Group δίνει περαιτέρω κίνητρα για αύξηση της χρήσης ηλεκτροκίνησης στους κατόχους plug-in υβριδικών οχημάτων μέσω μιας πρωτότυπης ψηφιακής υπηρεσίας με την ονομασία  BMW Points. Η εφαρμογή BMW Points ενθαρρύνει τους πελάτες PHEV να διανύουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες αποστάσεις με ηλεκτροκίνηση. Τα χιλιόμετρα που καλύπτονται με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας ανταμείβονται με Bonus πόντους. Η φόρτιση της μπαταρίας επίσης επιβραβεύεται στο πλαίσιο του προγράμματος BMW Points. Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί ενθαρρύνονται να επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση όσο συχνότερα γίνεται – όχι απλά λόγω περιβαλλοντικής ευαισθησίας αλλά και για λόγους ανταγωνιστικότητας. Συγκεντρώνοντας έναν ικανό αριθμό πόντων, οι συμμετέχοντες επιβραβεύονται με ελκυστικά δώρα, όπως δωρεάν φόρτιση μέσω Charge Now. Μεσοπρόθεσμα, θα περιλαμβάνει και προϊόντα των Share Now και Park Now, καθώς και σε όσα υπάρχουν στο Connected Drive Store.

 

Tα eDrive Zones και BMW Points θα ξεκινήσουν πιλοτικά από το Ρότερνταμ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...