To νέο Audi A4 θα «τρέχει» με Samsung επεξεργαστή

Το μεσαίο premium μοντέλο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στην Ευρώπη

  • -
  • -

Το νέο Audi A4 φρεσκαρίστηκε πρόσφατα και το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης. Η ανανέωση περιλαμβάνει νέα σχεδίαση, αποδοτικότερους κινητήρες και προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και ασφαλείας.

Αναφορικά με το infotainment, η «καρδιά» του συστήματος ψυχαγωγίας τρίτης γενιάς της Audi εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Exynos Auto 8890 της Samsung. Το ξεκίνημα για το νέο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου (in-vehicle infotainment-IVI) θα γίνει με το νέο Audi A4, και θα διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό του, ενώ στη συνέχεια θα προστεθεί στα επόμενα μοντέλα της Audi.

H τεχνολογική πλατφόρμα MIB είναι η τεχνολογία της Audi που εκπληρώνει τις ανάγκες των οδηγών, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον εξοπλισμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των premium οχημάτων της. O Εxynos Auto 8890 είναι ένας πολύ ισχυρός επεξεργαστής με 8-πύρηνη CPU και 12-πύρηνη GPU, σχεδιασμένος για την απρόσκοπτη λειτουργία της Multi Media Interface (MMI) της Audi και των εφαρμογών της, όπως ο ήχος, ο έλεγχος κατάστασης οχήματος και η οθόνη πλοήγησης στο IVI σύστημα. Η ισχυρή του απόδοση συνδυασμένη με την υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων και πολλαπλών οθονών, εξασφαλίζουν πως το Exynos Auto 8890 προσφέρει εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία χρήστη σε έως και τέσσερις διαφορετικούς τομείς.

Το νέο Audi A4 που θα φέρει Exynos Auto 8890 στο σύστημα ψυχαγωγίας θα διατίθεται στην Ευρώπη από το φθινόπωρο.

Πηγή: www.deasy.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...