Μπορείς να παίξεις Mario Kart μέσα στη Mercedes-Benz CLA (video)

Χειρίζεσαι το εικονικό καρτ με το τιμόνι και τα πεντάλ του τετράθυρου coupe

  • -
  • -

Ήσασταν από αυτούς που είχαν στην κατοχή τους Super Nintendo και «λιώνατε» τη δεκαετία του 90 το Super Mario Kart; Αν ναι, τότε πώς θα σας φαινόταν αν το βλαστάρι σας θα μπορεί να παίξει το ίδιο παιχνίδι με την οθόνη και το τιμόνι της νέας Mercedes-Benz CLA;

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2019 που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Βαρκελώνη, η γερμανική φίρμα έδειξε το νέο τετράθυρο coupe της, όπου μέσω του βελτιωμένου συστήματος MBUX (Mercedes-Benz User Experience) υπάρχει η δυνατότητα «κατεβάσματος» αρκετών νέων εφαρμογών. Μεταξύ άλλων, υπάρχει και το Mario Kart με την κεντρική οθόνη να δείχνει σε υψηλής ποιότητας ανάλυση τα γραφικά του γνωστού παιχνιδιού.

Αν σας εντυπωσιάζει ότι μπορείτε να χειριστείτε το καρτ του παιχνιδιού με το τιμόνι της Mercedes-Benz και τα πεντάλς, σκεφτείτε ότι κομμάτι του παιχνιδιού γίνονται και οι αεραγωγοί, οι οποίοι βγάζουν αέρα ανάλογα με την ταχύτητα που τρέχεις εικονικά. Παράλληλα, τα φώτα LED της καμπίνας αλλάζουν από κόκκινο σε πράσινο όταν ξεκινάει ο αγώνας και οι ζώνες ασφαλείας σφίγγουν τον χρήστη σε κάθε σύγκρουση με άλλον παίχτη του παιχνιδιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...