H Ford αναβαθμίζει το SYNC3 στα μοντέλα του 2016

Προσφέρει με πολύ εύκολο τρόπο τα Apple CarPlay και Android Auto

  • -
  • -

Σε μια πολύ σημαντική αναβάθμιση προχώρησε η Ford, αναβαθμίζοντας το σύστημα SYNC3 στα μοντέλα του 2016. Η αναβάθμιση ενεργοποιεί το Apple CarPlay και Android Auto, κάτι που θα διευκολύνει τους χρήστες iOS και Android αντίστοιχα. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δεν θα χρειαστεί ο κάτοχος να πάει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, εκτός αν δυσκολεύεται με την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της αναβάθμισης είτε μέσω USB stick είτε Over The Air, εφόσον το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο με δίκτυο WiFi (hotspot μέσω του smartphone).

Το αρχείο αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και προτείνεται το USB stick να μην περιέχει άλλα αρχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση από την ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά το πιθανότερο είναι να εφαρμοστεί και στα ελληνικά μοντέλα.

Η πρώτη αναβάθμιση του συστήματος SYNC έγινε το 2009, ενώ η τελευταία γενιά μπορεί να αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω WiFi. Τα μοντέλα του 2017, το SYNC3 έχει ήδη το συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...