Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Kimi στην Lotus

Ο Φιλανδός μιλάει για μάλλον 2 επιλογές για το 2014

  • -
  • -

Το πιο καυτό όνομα στο φετινό παζάρι οδηγών είναι σίγουρα αυτό του Kimi Raikkonen. Ο Φιλανδός δεν έχει συμβόλαιο για το 2014, και όπως είναι απόλυτα λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα της Red Bull Racing, για πιθανό αντικαταστάτη του Mark Webber.

 

Ο ίδιος ο οδηγός μιλώντας στο Ιταλικό περιοδικό Autosprint μίλησε για μάλλον 2 επιλογές για το 2014. «Εξαρτάται. Θα έλεγα ότι έχω 2, αλλά στην F1 ποτέ δεν ξέρεις», απάντησε στην ερώτηση για το πόσες επιλογές έχει για το 2014. Μάλλον μιλάει για την Lotus και την RBR, εάν και δεν αποκλείουμε κάποια έκπληξη.

 

Από την άλλη, ο ισχυρός άντρας της Lotus, ο ένας από τους ιδιοκτήτες της Gerard Lopez, μιλώντας στο Press Association είπε : «Δεν ανησυχώ. Ξέρουμε ότι θέλουμε ο Kimi να οδηγεί για μας του χρόνου, αλλά ξέρουμε καλά και τον χαρακτήρα του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον πιέσεις να κάνει κάτι. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος και στην φάση αυτή εάν ήταν να επιλέξει, ξέρω που θα ήταν. Αυτό που ενδιαφέρει τον Kimi φυσικά είναι να έχει ένα μονοθέσιο που να κερδίζει, και αυτό το έχει μαζί μας. Εάν μπορεί να βρει ένα καλύτερο μονοθέσιο αλλού, και εάν είχε την επιλογή να πάει εκεί, είμαι σίγουρος ότι θα το σκεφτόταν. Αλλά ξέρω ότι του δίνουμε αυτό που χρειάζεται και όσο το κάνουμε αυτό θα μένει μαζί μας», τόνισε.

 

Σε άλλη συνέντευξη ο Kimi Raikkonen σχολίασε ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει και ότι εάν αποφασίσει ότι αυτό το περιβάλλον της F1 δεν του ταιριάζει πλέον, τότε θα σταματήσει. Προς το παρόν όμως νιώθει καλά.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...