Το αφεντικό μίλησε στην Red Bull Racing

Ο Mateschitz άφησε τα … χαλινάρια

  • -
  • -

Ελεύθεροι και με την βούλα είναι οι δυο οδηγοί της Red Bull Racingγια να κονταροχτυπιούνται, από την στιγμή που και με την βούλα οι εντολές προς τους οδηγούς είναι παρελθόν στην ομάδα.

 

Μάλιστα η αλλαγή ήρθε με τον πιο επίσημο τρόπο, δια στόματος του ιδιοκτήτη της Dietrich Mateschitz. Μιλώντας στην Krone Zeitung ο Mateschitz είπε : «Ο Vettel και ο Webber μπορούν να οδηγήσουν ελεύθερα μέχρι τέλος του χρόνου. Το moto μας είναι ‘Μπες μπροστά μου εάν μπορείς’». Το που θα τους βγει αυτό; Άγνωστο …

 

Μίλησε δε και για το μέλλον του Webber : «Όλα εξαρτώνται από αυτόν. Το πόσο γρήγορος είναι και τι άλλες προσφορές έχει», αφήνοντας παράθυρο για άλλες επιλογές. Στο τέλος άφησε και το καρφί του για τα ελαστικά : «Η Formula 1 δεν έχει πλέον να κάνει με ΄κλασσική΄ μορφή αγώνα. Σήμερα δεν κερδίζει ο ταχύτερος οδηγός στο ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά αυτός με την καλύτερη διαχείριση των ελαστικών. Έπρεπε να ‘υποβαθμίσουμε’ το μονοθέσιό μας (από πλευράς απόδοσης εννοεί) γιατί δεν κρατούσαν τα ελαστικά. Εάν πηγαίναμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, θα χρειαζόμαστε 10 με 15 pitstop».

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...