Raikkonen: Ένας ακόμα τίτλος δεν θα με κάνει πιο ευτυχισμένο

Ειλικρινής ο Raikkonen

  • -
  • -

Ο Kimi Raikkonenέχουμε πει πολλές φορές ότι έχει κάνει πάρα πολλούς θαυμαστές. Μπορεί για τους δημοσιογράφους να είναι ένας δύσκολος οδηγός στο να πάρεις μια συνέντευξη, αλλά εντός πίστας τους έχει αφήσει όλους άφωνους.

 

Πριν από μια βδομάδα περίπου η Bild του πήρε μια συνέντευξη, και όπως είχαμε γράψει … πανηγύριζαν ότι κατάφεραν να μιλήσουν μαζί του για 12 λεπτά και κάποια δευτερόλεπτα. Αυτή τη φορά ένα άλλο Γερμανικό έντυπο, η Sport Bild, του πήρε μια συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε χθες.

 

Καταρχάς μίλησε για την φιλία που τον συνδέει με τον Sebastian Vettel, άλλωστε επέστρεψαν μαζί από το Μπαχρέιν με το jet του Raikkonen : «Είναι βασικά δύσκολο στην Formula 1 να κάνεις φιλίες. Αλλά οι δυο μας είμαστε. Μπορεί να μην βλεπόμαστε τόσο συχνά γιατί πριν από καιρό μετακόμισε αλλού, αλλά θα τον χαρακτήριζα σαν φίλο μου στην F1. Τον γνωρίζω καλύτερα από τους υπόλοιπους», είπε ο Φιλανδός.

 

Ερωτηθείς για τις εντολές προς τους οδηγούς και εάν ο ίδιος θα είχε συμπεριφερθεί αναλόγως σε μια περίπτωση όπως αυτή του Vettel στην Μαλαισία, είπε : «Εσείς οι δημοσιογράφοι με αυτές τις εάν-πότε ερωτήσεις σας! Οι εντολές είναι μέρος της F1. Κάποιες στιγμές τις ακούμε, σε κάποιες δεν έχει νόημα. Εντολή  μπορεί να είναι όταν ο μηχανικός σου λέει κάνε αυτό ή το άλλο αλλά εσύ το έχεις αλλιώς στο μυαλό σου. Τότε δεν ακούω τον μηχανικό μου και κάνω ότι θέλω».

 

Όταν η κουβέντα έφτασε στο εάν θα πήγαινε στην Red Bull Racing δίπλα στον Vettel γέλασε και σχολίασε «Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι κάπου αλλού με συμβόλαιο. Οπότε δεν κάνω σκέψεις. Για του χρόνου δεν έχω συμβόλαιο. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στην F1. Ειλικρινά : δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου. Ρωτήστε με σε μισό χρόνο πάλι. Ακόμα δεν αναλώνομαι με το να το σκέφτομαι για το μέλλον μου. Και ακόμα δεν με ανησυχεί εάν δεν βρω θέση. Μπορώ να ζήσω και χωρίς της F1»

 

Ένας δεύτερος τίτλος τι θα σήμαινε για τον Kimi; «Ωραία θα ήταν. Αλλά δεν θα άλλαζε την ζωή μου. Ένας δεύτερος τίτλος δεν θα με έκανε πιο ευτυχισμένο. Το σημαντικότερο είναι να είσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου»

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...