Μηχανικό το πρόβλημα στο DRS του Alonso

Πρώτη φορά εμφανίστηκε μετά από 3 χρόνια

  • -
  • -

Η ομάδα της Ferrari βρήκε την αιτία του προβλήματος με το DRS του Fernando Alonso. Ο Ισπανός αντιμετώπισε πρόβλημα στους πρώτους γύρους του αγώνα και δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει στην συνέχεια.

 

Οι μηχανικοί στο Maranello βρήκαν ότι είχε σπάσει ένα μηχανικό εξάρτημα μέσα στο σύστημα του DRS, κάτι το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα 3 χρόνια λειτουργίας του συστήματος. «Είναι δύσκολο να θυμηθώ αγώνα με τόσα πολλά πράγματα να πηγαίνουν στραβά. Το πρόβλημα στο DRS απέτρεψε τον Fernando, o οποίος είχε πάλι μια πολύ καλή απόδοση, από να παλέψει με τον Vettel για την νίκη. Μετά με τον Felipe είχαμε δυο προβλήματα σχετικά με ελαστικά, τα οποία τον έβγαλαν εκτός βαθμών παρότι μια κατάταξη στην πεντάδα ήταν εφικτή. Είχαμε την δυναμική για να πάρουμε τα αποτελέσματα αυτά, αλλά εξωτερικοί παράγοντες δεν μας το επέτρεψαν», είπε ο Domenicali.

 

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Βαρκελώνη και αναμένεται η ομάδα να φέρει πολλές αναβαθμίσεις σε αυτή την πολύ απαιτητική πίστα. Μπροστά στο κοινό του ο Fernando Alonso θα κληθεί να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...