Επιστροφή στην δράση για τον Kovalainen

  • -
  • -

Την εμπειρία του Heikki Kovalainen για να ξελασπώσει ζήτησε η Caterham και ο Φιλανδός οδηγός θα εμφανιστεί στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής σε Μπαχρέιν και Ισπανία.

 

Ο Kovalainen ήταν φιλοξενούμενος του ιδιοκτήτη της ομάδα και αντίπαλού του στα γήπεδα του γκολφ, Tony Fernandes, στο GP της Μαλαισίας και οι φήμες πήραν φωτιά. Η ομάδα της Caterham έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και από πλευράς απόδοσης είναι η χειρότερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Οι οδηγοί της, Charles Pic και van de Garde, δεν έχουν την εμπειρία για να οδηγήσουν την ομάδα στον σωστό δρόμο εξέλιξης, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η βοήθεια του πολύπειρου Kovalainen με θητεία στην Renault, στην McLaren και στην Caterham.

 

«Προφανώς και είναι πολύ ωραία τα νέα ότι θα είμαι στην πίστα σε Μπαχρέιν και Ισπανία και ανυπομονώ να δουλέψω και να βοηθήσω όσο μπορώ. Θα πάρω μέρος στα δυο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά και για να δώσω την άποψή μου για τα νέα εξαρτήματα που θα φέρουν στους αγώνες αυτούς, δουλεύοντας κοντά με τους οδηγούς και τους μηχανικούς στην πίστα και στο εργοστάσιο, για να πάρουμε το μέγιστο», είπε ο Kovalainen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...