Έχει συμφωνήσει με την Porsche ο Webber

  • -
  • -

Το παζάρι των οδηγών για το 2014 μπορεί να κινηθεί πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, μετά από την «αποκάλυψη» ότι ο Webber μπορεί να σταματήσει από την F1. O Αυστραλός οδηγός προτιμά να κάνει μονοετείς ανανεώσεις στο συμβόλαιό του και οι πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Porsche.

 

Συγκεκριμένα η Bild αναφέρει ότι ο Webber πήγε στα κεντρικά της Porsche και διαπραγματεύτηκε το συμβόλαιό του από την αρχή μέχρι το τέλος. Όμως ακόμα λείπει η υπογραφή του. Από την άλλη ο επικεφαλής της Porsche είπε : «Υπάρχει ένα πλάνο δοκιμών και σίγουρα ο Mark Webber δεν αποτελεί μέλος αυτού. Μπορεί να έχουμε ίσως οδηγούς F1 στο μέλλον αλλά δεν είναι απαραίτητο»

 

Αναφερόμαστε στο project που έχει η Porsche για τους αγώνες διαρκείας (24ωρος Le Mans). Η είδηση μπορεί να είναι και ένα μέτρο πίεσης προς την Red Bull Racing για να επισπεύσει διαδικασίες ώστε να προτείνει στον Webber πιο νωρίς το συμβόλαιο, ή να κάνει πιο νωρίς την κίνησή της. Αλλά αυτό το σενάριο δεν κερδίζει πολλούς πόντους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...