Οι αντιδράσεις από την Κίνα

  • -
  • -

Η δράση της Παρασκευής στην Κίνα έχει ολοκληρωθεί. Σίγουρα τις εντυπώσεις έχει κερδίσει η Ferrari, η οποία εξ αρχής είχε πει ότι στον αγώνα αυτό θα είχε φέρει σημαντικές βελτιώσεις.

 

«Τα ελαστικά για άλλη μια φορά θα παίξουν τον σημαντικό ρόλο στον αγώνα λόγω της υπέρμετρης φθοράς σε μεγάλες αποστάσεις», είπε ο Alonso. Από την άλλη ο Massa δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το μονοθέσιό του, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η διαφορά ανάμεσα στους δυο τύπους των ελαστικών έχει σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει δυο διαφορετικά μονοθέσια.

 

Από την άλλη στην Lotus δείχνουν ικανοποιημένοι με το μονοθέσιο, τουλάχιστον ο Raikkonen, τον οποίο θα πρέπει να έχουμε στα υπόψη για ένα καλό πλασάρισμα. Τα προβλήματα στην McLaren δεν έχουν βρει την απόλυτη λύση. Οι οδηγοί της ακόμα παλεύουν με τα μονοθέσια και δεν περιμένουμε να δούμε κάποια βελτίωση σύντομα. Άλλωστε το τριήμερο αναμένεται να είναι «στεγνό» και δεν θα έχουμε ανατροπές λόγω καιρού.

 

Από την άλλη στην Red Bull Racing έφυγαν με ερωτηματικά από την πίστα. Η πρόσφυση δεν ήταν στην διάταξη της ημέρας και ο Vettel περίμενε κάτι καλύτερο. Πέρα από το αγωνιστικό της Κίνας είχαν να αντιμετωπίσουν όλοι και τους εκπροσώπους του Τύπου για το τι έγινε στην Μαλαισία.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...