Έχουμε ακούσει τα άπειρα για Red Bull Racing

  • -
  • -

Όποιο site και να ανοίξετε θα διαβάσετε για το θέμα της Red Bull Racing. Ο Horner δήλωσε χθες ότι ο Vettel ζήτησε συγνώμη από το προσωπικό της ομάδας, ενώ ο Marko σε συνέντευξή του στο κανάλι της Red Bull (Servus TV) τόνισε ότι μετά από τον αγώνα οι οδηγοί έδωσαν τα χέρια.

 

Ακούσαμε ότι ο Webber δεν θα τρέξει στην Κίνα, ότι δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, και ένα κάρο άλλα πράγματα.

 

To 2010 στην Τουρκία Vettel και Webber συγκρούστηκαν και βγήκαν εκτός αγώνα και οι δυο. Το 2010 πάλι στο Βρετανικό GP ο Webber μπλόκαρε τον Vettel και κέρδισε τον αγώνα. Το 2011 στο Silverstone ο Webber αγνόησε εντολές της ομάδας για να μην περάσει τον Vettel. To 2012 στο Γερμανικό GP ο Webber αρνήθηκε να κάνει στην άκρη στα προκριματικά για να κάνει ανεμπόδιστο γύρο ο Vettel.  Ακόμα και πέρσι στον τελευταίο αγώνα ο Webber δεν βοήθησε πολύ τον Vettel, όταν και ο Γερμανός ήθελε την βοήθειά του να κρατήσει τον Alonso μακρυά. Τότε ο Helmut Marko τόνισε ότι ο Webber δεν ήταν «ιδανικά συνεργάσιμος».Και η ιστορία θα συνεχίζεται.

 

Όμως αυτό το ζευγάρι από το 2010 είναι μαζί και μέχρι στιγμής έχουν πάρει 3 νταμπλ. Για να πάρεις τα νταμπλ θέλεις δυο δυνατούς οδηγούς. Όσο δεν υπάρχει δυνατή εναλλακτική λύση για την Red Bull Racing θα συνεχίζει να έχει τον Webber στο μονοθέσιο. Άλλωστε η στατιστική έδειξε ότι τα χρόνια που παίρνουν πρωταθλήματα πάντα υπάρχουν κοκορομαχίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...