Ο Ευτύχιος Έλληνας στο GoCar

  • -
  • -

Για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα του GP3 θα έχει Ελληνικό ενδιαφέρον. Οι Tio Ellinas και Alex Fontana (όπως αποτυπώνονται τα ονόματα στους πίνακες με τους χρόνους) θα τρέξουν στο πρωτάθλημα από το οποίο έχουν περάσει μεγάλα ονόματα.

 

Ο Ευτύχιος υποστηρίζεται από την ομάδα της Marussia και o Alex από την ομάδα της Lotus. Ο Tio μάλιστα θα δοκιμάσει μονοθέσιο της Marussia F1 το καλοκαίρι στα πλαίσια του young driver test της F1.

 

Φέτος θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τον Tio στο GoCar και θα μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του από το πρωτάθλημα του GP3.

 

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν στο τεστ της Βαρκελώνης φυσικά με τα χρώματα της Marussia. Ο Τιο μας είπε : «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα. Μπορεί να είχαμε τον 3ο καλύτερο χρόνο το πρωί της τελευταίας μέρας αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τον πρώτο. Υπήρχε και περισσότερο στο μονοθέσιο».

 

Ο Ελληνοκύπριος οδηγός μας έκανε όλους περήφανος πέρσι όταν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Monza κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με αποτέλεσμα να ακουστεί ο Ελληνικός ύμνος μέσα στο ναό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Το πρωτάθλημα του GP3 ξεκινά στις 10 Μαίου στην Βαρκελώνη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...