Θα μας απασχολήσει πολύ το θέμα Red Bull Racing

  • -
  • -

Αυτό που έγινε στην Μαλαισία με τους Webber και Vettel έχει πολύ ψωμί. Ο Vettel αγνόησε την εντολή της ομάδας να παραμείνει πίσω από τον Webber, λόγω υπέρμετρης φθοράς ελαστικών, ώστε να φτάσουν τα μονοθέσια με ασφάλεια στον τερματισμό αφού ο Webber είχε κόψει στροφές από την πλευρά του.

 

Από την στιγμή που βγήκαν από τα μονοθέσια και πριν πάνε να πάρουν τα βραβεία τους εξελίχθηκε ένα μικρό δράμα. Στον χώρο των οδηγών εμφανίστηκε ο Vettel με τον Newey, ο οποίος ήταν ψυχρός και ο Hamilton ο οποίος ήταν και αυτός νευριασμένος (για τους δικούς του λόγους).

 

Ο Webber ήταν άφαντος. Τον έψαξαν και τον βρήκαν, μεταπείθοντάς τον να βγει στην απονομή, κάτι για το οποίο ήταν αντίθετος στην αρχή. Βγαίνοντας και απαντώντας για το τι έγινε, την στιγμή μετά από την απονομή ο Αυστραλός σχολίασε «Στο τέλος ο Seb πήρε την απόφασή του και θα έχει την προστασία που έχει συνήθως, και αυτό γίνεται και τώρα», αφήνοντας αιχμές για την μεταχείριση που έχει ο Γερμανός.

 

Το αφεντικό της ομάδας Christian Horner έκατσε το βράδυ της Κυριακής και μίλησε με τους οδηγούς, αλλά δεν αποκάλυψε το τι ειπώθηκε και για το εάν ο Vettel θα «τιμωρηθεί» από την ομάδα του.

 

O Webber δεν δέχθηκε την συγνώμη του Vettel και αναμένεται συνέχεια. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Webber ανανεώνει χρονιά με την χρονιά την συνεργασία του με την ομάδα, οπότε για το 2014 θα το σκεφτεί πολλές φορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...