Πώς είναι ο Vettel στην «κανονική του ζωή»;

  • -
  • -

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί πώς είναι όλοι οι σταρ στην «κανονική» τους ζωή. Πώς είναι όταν δεν τρέχουν με ένα μονοθέσιο της F1. Ο 25χρονος Sebastian Vettelμίλησε στον Βρετανικό Τύπο σχετικά

 

«Το αυτοκίνητο που μου αρέσει είναι ένα βαν της Volkswagen. Είναι εύκολο να βάζω όλα τα σκα*τα στο πίσω μέρος. Το αγόρασα δεύτερο χέρι το 2007 με 30.000 λίρες. Είναι καλό γιατί μπορείς να βγάλεις όλα τα καθίσματα. Αυτό που μου αρέσει είναι το cruise control, αλλά στην κίνηση δεν μπορείς να τρέξεις έτσι και αλλιώς», είπε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

 

«Εκνευρίζομαι όταν έχει ουρά και μποτιλιάρισμα. Προσπαθώ να βρω την λωρίδα που είναι ταχύτερη, αλλά πάντα κάνω λάθος. Πάντα προσπαθώ να κόψω δρόμο και με σταματάει η αστυνομία επειδή πηγαίνω εκεί που δεν πρέπει. Ο κόσμος πιστεύει ότι θα είμαι μανιακός στον δρόμο λόγω του ότι είμαι οδηγός αγώνων, αλλά είμαι χαλαρός. Δεν θέλω μεγάλα αυτοκίνητα», σχολίασε.

 

Ο Vettel προτιμά να μένει στην Ελβετία, από το Μονακό. «Οι Ελβετοί σέβονται τον προσωπικό σου χώρο. Αλλά δεν με συμπεριλαμβάνω στους superstars, όπως οι τραγουδιστές. Είμαι αθλητής, όχι σταρ. Πηγαίνω στα μαγαζιά και αγοράζω τα πράγματά μου μόνος μου. Δεν είχα μάθει διαφορετικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί με το να οδηγώ ένα αυτοκίνητο, παρόλο που δεν είναι κάτι που ο κόσμος το οδηγεί, θα πρέπει να αλλάζει τον τρόπο που αγοράζεις το φαγητό σου όταν πεινάς», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...