Επίθεση Τομπάζη στον Newey

  • -
  • -

Φουλ επίθεση εξαπέλυσε ο Νικόλας Τομπάζης, επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της Ferrari, στον σχεδιαστή της Red Bull Racing, Adrian Newey. Σε ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού Autosprintγια το ποιον θαυμάζει στο περιβάλλον του και εάν η Red Bull είναι ένα παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν ο Τομπάζης είπε : «Όλοι θέλουν να μεταχειρίζονται καλά και να παίρνουν εύσημα. Στόχος είναι να τα συνδυάζεις με νίκες»

 

«Αυτό είναι κάτι στο οποίο αποτύχαμε τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να ξέρω τις λεπτομέρειες της Red Bull, νομίζω ότι είμαστε πολύ διαφορετικά οργανωτικά. Δεν έχουμε ένα πρόσωπο το οποίο να ξέρει τα πάντα, ή να κάνει ότι τα ξέρει, ενώ όλοι οι άλλοι να είναι σκλάβοι. Έχουμε μια ομάδα δυνατή και με ‘βάθος’ , και τα τελευταία χρόνια ψάξαμε να δούμε που δεν είμαστε καλοί και αναθεωρήσαμε πολλά πράγματα», σχολίασε ο Έλληνας μηχανικός.

 

Και έκλεισε λέγοντας : «Από καθαρά τεχνικής πλευράς είναι δύσκολο να μην νιώσεις θαυμασμό για τον Adrian Newey. Από ανθρώπινης πλευράς, ξέρω άλλους ανθρώπους …»

 

Άναψαν τα αίματα λοιπόν εν όψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...