Η παρουσίαση της Mercedes F1 (video)

  • -
  • -

Το σκηνικό της F1 έχει μεταφερθεί στην πίστα της Jerez όπου απο αύριο ξεκινούν οι χειμερινές δοκιμές. Σήμερα έγινε η παρουσίαση του μονοθεσίου της Mercedes, με το οποίο ο Lewis Hamilton και ο Nico Rosberg θα προσπαθήσουν να «εκνευρίσουν» την κορυφή του πρωταθλήματος.

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Ross Brawn, χαρακτήρισε την F1 W04 ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα έδωσε πολύ μεγάλη βάση στο να αναδιοργανώσει το προσωπικό της ομάδας τους τελευταίους 18 μήνες. «Είμαστε πολύ περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Lewis Hamilton σαν εργοστασιακό οδηγό της Mercedes-Benz», είπε ο Brawn.

 

Τα φώτα έκλεψε όπως ήταν λογικό ο Lewis Hamilton, ο οποίος στις δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ ειδική την ημέρα για αυτόν , συμπληρώνοντας ότι δεν έχει γνωρίσει άλλη ομάδα με τέτοια δίψα για επιτυχίες.

 

Το μονοθέσιο που παρουσίασαν σήμερα δεν έχει κάτι καινοτόμο, κάτι που απογοήτευσε τον κόσμο που περίμενε ότι η Mercedes θα ρισκάρει σχεδιαστικά. Βέβαια μιλάμε για ένα νέο μονοθέσιο στα «σωθικά» του, το οποίο θα έχει διαφορές σίγουρα από το περσινό. Μην ξεχνάμε ότι η πίστα της Jerez δεν είναι αντιπροσωπευτική για τις δοκιμές, οπότε οι 4 πρώτες μέρες θα έχουν και αντίστοιχο πρόγραμμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...