Πράγματα που δεν ξέρετε για τον Raikkonen

  • -
  • -

Η ομάδα της Lotus έχει να διαχειριστεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, τον Kimi Raikkonen. Το 2012 το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας έδωσε όμως στοιχεία τα οποία δεν ήταν γνωστά, παρά μόνο στους ανθρώπους που είναι κοντά στον Φιλανδό οδηγό.

 

Όταν ήταν 6χρονος Kimi πήγε με την μητέρα του στον παιδίατρο και ήταν σε μια γωνία περιμένοντας την σειρά του. Δίπλα του βρίσκονταν παιχνίδια, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να τρώει τα νύχια του και να είναι νευρικός. «Ο γιατρός νόμισε ότι ήταν πρόβλημα με την συγκέντρωσή του, αλλά το θέμα ήταν τα παιχνίδια», θυμάται η μητέρα του. «Εκείνη την εποχή ο Kimi ενδιαφερόταν για τα παζλ, και πίστευε ότι αυτά που είχε στην διάθεσή του παραήταν απλά. Είδε ένα παζλ για παιδιά 10-15 ετών, αλλά δεν μπορούσε να το πιάσει. Η βοηθός του γιατρού δεν ήθελε να του το δώσει και του είπε ότι είναι για μεγαλύτερα παιδιά και όχι για αυτόν. Εν τέλει πήρε το παζλ στα χέρια του και το έφτιαξε, χαμογελώντας και αφήνοντας άφωνο τον γιατρό», είπε η Paula Raikkonen. Τέλος αποκάλυψε ότι δεν μιλάνε για την δουλειά του, εκτός και εάν αυτή ρωτήσει πρώτη. «Για να είμαι ειλικρινής έμεινα με το στόμα ανοιχτό (όταν είπε ότι θα επιστρέψει στην F1). Ο Kimi ποτέ δεν μιλάει για την δουλειά του μαζί μου, εκτός και εάν ρωτήσω πρώτη, αλλά είχα ακούσει φήμες για τις κουβέντες του με την Williams και τον ρώτησα. Μου απάντησε ότι θα πήγαινε στην Lotus γιατί ήταν καλύτερη επιλογή για αυτόν».

 

Οι άνθρωποι κοντά στον Kimi, φίλοι και συγγενείς, γνωρίζουν ένα τελείως διαφορετικό Kimi Raikkonen σε σχέση με τους οπαδούς. Είναι μακριά από όποια έλλειψη συναισθημάτων, καθόλου απόμακρος και σκληρός. Αντιθέτως, θέλει να βοηθάει, νοιάζεται και προστατεύει την οικογένειά του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...