Χτυπάνε καμπανάκια για τον Webber

  • -
  • -

Το συμβόλαιο του Mark Webber με την Red Bull Racingλήγει στο τέλος του 2013, όμως τα καμπανάκια χτυπάνε από τώρα για τον Αυστραλό. Αυτός που τα χτύπησε ήταν ο σύμβουλος της Red Bull Racing και δεξί χέρι του Mateschitz, Helmut Marko.

 

Σε συνέντευξή του στην Γερμανική εφημερίδα Sport Bild ο Marko δήλωσε : «O Mark δεν ήταν συνεργάσιμος στον βέλτιστο βαθμό στην Βραζιλία. Ο Mark γνωρίζει τι περιμένουμε από αυτόν!». Συνέχισε δε λέγοντας : «Για 4 χρόνια οι Vettel και Webber οδηγούν για την ομάδα μας. Ο Sebastian ήταν μια φορά δεύτερος στην κατάταξη και κέρδισε και 3 φορές τον τίτλο. Η στατιστική μιλάει ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει για μένα λόγος να υποθέσω ότι θα αλλάξει η ισορροπία δυνάμεων». Μάλιστα ο Horner στον αγώνα της Βραζιλίας του είχε μεταφέρει έντονη δυσαρέσκεια για το πόσο πίεσε και έκλεισε τον Vettel στην εκκίνηση του αγώνα.

 

Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή ο Webber θα φύγει από την Red Bull Racing. Ο Αυστραλός είπε πρόσφατα ότι φοβάται για το σωστή στιγμή της αποχώρησης, να μην φύγει πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...