H Ferrari ετοιμάζει αντεπίθεση

  • -
  • -

Την δική της αντεπίθεση ετοιμάζει η Ferrari εν όψει του 2013. Η Ιταλική ομάδα έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και είναι αισιόδοξη ότι την χρονιά που έρχεται έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

 

H F2013 θα είναι λιγότερο συντηρητική στον σχεδιασμό της, ενώ η αλλαγή στον κανονισμό, σχετικά με την χρήση του DRS στα προκριματικά, θα είναι κάτι που θα είναι προς όφελός της. «Τα νέα ελαστικά έρχονται γρηγορότερα στο παράθυρο λειτουργίας. Αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα στα προκριματικά, και έπαιρνε χρόνο με το μονοθέσιό μας», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, στο Auto Motor und Sport.

 

«Αυτό που έγινε πέρσι στις πρώτες δοκιμές στην Jerez δεν θα μας συμβεί αυτή την σαιζόν. Γιατί είμαι τόσο αισιόδοξος; Γιατί είμαστε σίγουροι ότι η αεροδυναμική σήραγγα δεν θα μας έχει άσχημες εκπλήξεις», σχολίασε. Η Ferrari εξέλιξε το μονοθέσιο του 2013 στην σήραγγα της Toyota στην Κολωνία την οποία έχει μισθώσει μέχρι τέλος του χρόνου.

 

Η Scuderia Ferrari κοινοποίησε ότι τον σχεδιασμό του μονοθεσίου του 2013 έχει ο Simone Resta, ενώ ο σχεδιασμός του μονοθεσίου του 2014 έχει υπο την ευθύνη του ο Fabio Montecchi, υπο την επίβλεψη του Chief Designer Νικόλα Τομπάζη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...