Συνεχίζει με την Lotus o Grosjean

  • -
  • -

Με την ομάδα της Lotus θα συνεχίσει και το 2013 να αγωνίζεται ο Romain Grosjean. Ο Γάλλος οδηγός ο οποίος φέτος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγω των πολλών ατυχημάτων που είχε, κατάφερε τελικά να πάρει την ανανέωση, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Ο 26χρονος πλέον οδηγός έκανε την εμφάνισή του στην F1 τα μέσα του 2009 με τα χρώματα της Renault πριν περάσει 2 χρόνια στο GP2.

 

Φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει  96 βαθμούς κατακτώντας την 8η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών. «Είναι φανταστικό για μένα που συνεχίζω με την Lotus για το 2013. Είναι πολύ καλό να έχεις την υποστήριξη από όλους στο Enstone», είπε ο Grosjean και έκλεισε «Έμαθα πολλά από την πρώτη μου ολοκληρωμένη σαιζόν στην Formula 1 και στόχος μου είναι να εφαρμόσω ότι έμαθα στην πράξη με μια πιο δυνατή και συνεπή απόδοση στην πίστα. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα παρασκήνια στο Enstone και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την E21».

 

Το αφεντικό της ομάδας, Eric Boullier, σχολίασε : «Ο Romain είναι ένα μεγάλο ταλέντο και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει μαζί μας για μια δεύτερη φουλ σαιζόν. Με την συνέχεια των δυο εξαιρετικών οδηγών όπως ο Romain και ο Kimi θα είμαστε σε καλό δρόμο για να χτίσουμε πάνω στο δυνατό 2012 με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την χρονιά που έρχεται»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...