GP Βραζιλίας 2012: Ανακοινώσεις οδηγών

Pic στην Caterham και Gutjierrez στην Sauber

  • -
  • -

Κλείνουν γρήγορα οι θέσεις στην F1. Δεν αποτέλεσαν έκπληξη οι σημερινές ανακοινώσεις από τις Caterham και Sauber για το ποιος θα τρέξει μαζί τους το 2013.

Για την Caterham τα πράγματα ήταν λίγο πολύ γνωστά εδώ και αρκετό καιρό. Ο Pic θα είναι ο ένας από τους δυο οδηγούς της ομάδας για το 2013. Η άλλη θέση λογικά θα πάει στον van de Garde. Άγνωστο το μέλλον του Kovalainen και του Petrov μετά από την εξέλιξη αυτή. Ο Pic φέρνει σημαντικό πορτοφόλι μαζί του, το ίδιο που είχε και στην Marussia με την οποία έτρεχε τώρα. Για να μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι, ο Pic θεωρείται καλός οδηγός και τα χρήματα δεν παίζουν τον καθοριστικό ρόλο εδώ.

Επτά λεπτά νωρίτερα η Sauber ανακοίνωσε ότι δίπλα στον Hulkenberg θα βρίσκεται ο Gutjierrez για το 2013. Ο Μεξικανός οδηγός παίρνει την θέση του Kobayashi προς απογοήτευση πολλών φίλων του Ιάπωνα. Κλειδί εδώ έπαιξε η παρουσία της Telmex στο χορηγικό πακέτο της ομάδας. Πηγές του GoCar αναφέρουν ότι ο Kobayashi έπρεπε να βρει ένα διψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια ευρώ χορηγίας για να μπορέσει να μπει στο κυνήγι της θέσης και να βάλει την ομάδα σε σκέψεις. Όμως όπως φάνηκε δεν τα κατάφερε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...