Formula 1: Οι 5 πιο αξέχαστες στιγμές στην πίστα της Βαρκελώνης (video)

Οι πιλότοι της F1 ετοιμάζονται να «πατήσουν» ισπανικό έδαφος και οι διοργανωτές θυμούνται κάποιες στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την εκκίνηση των μονοθέσιων της Formula 1 επί ισπανικού εδάφους (Βαρκελώνη, 12 Μαΐου) και η διοργανώτρια αρχή φροντίζει να μας βάλει από τώρα στο κλίμα.

Αυτό το επιτυγχάνει μέσω της δημοσίευσης ενός βίντεο όπου παρουσιάζονται οι πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχουν λάβει χώρα στην πίστα της Καταλονίας και έχουν αποτυπωθεί ανάγλυφα στη μνήμη των φίλων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ GP ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μεταξύ αυτών η… συναδελφική σύγκρουση των δύο οδηγών της Mercedes, Lewis Hamilton και Nico Rosberg (2016), καθώς και το χιτσκοκικό φινάλε του 2001 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Michael Schumacher και μεγάλο… άτυχο τον Mika Hakkinen.

Νωπές, παραμένουν, ακόμη, οι μνήμες από το «έπος» του Pastor Maldonaldo το 2012, τον μυστηριώδη παροπλισμό του Lewis Hamilton (2010), όπως και από την τριπλή σύγκρουση των Romain Grosjean, Pierre Gasly και Nico Hulkenberg (2018).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...