Ο Vettel πρέπει να το πάρει στο Austin

Αυτό πιστεύει ο Webber

  • -
  • -

Μιλώντας στην The Age της Αυστραλίας ο Mark Webber έδωσε την δική του εκτίμηση για το πώς πρέπει να πάρει τον τίτλο ο ομόσταυλός του Sebastian Vettel. «Ξεκάθαρα, το Austin είναι ένα πολύ σημαντικό τριήμερο γιατί η Βραζιλία μπορεί να βγάλει κάποια ‘αστεία’. Μπορεί να έχουμε βροχή εκεί, οπότε μπορεί να βγει η νευρικότητα. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να βρέξει στο Austin, αλλά η Βραζιλία μπορεί να είναι απίστευτα ασταθής με τον καιρό (σαν πίστα), οπότε μπορεί να μπει στον υπολογισμό», είπε ο Webber.

 

Όλοι θυμόμαστε το 2008 όταν και στην Βραζιλία ο τίτλος κρίθηκε στην τελευταία στροφή με το προσπέρασμα του Hamilton πάνω στον Timo Glock ο οποίος οδηγούσε τότε για την Toyota. Ο Massa την στιγμή που περνούσε την γραμμή τερματισμού ήταν πρωταθλητής, αλλά με την κίνησή του ο Hamilton κατάφερε και πήρε τον πόντο που ήθελε για να πάρει αυτός το πρωτάθλημα.

 

Η διαφορά του Vettel από τον Alonso είναι στους 10 βαθμούς. Όμως υπάρχει στο διαδίκτυο μια πολύ ωραία εφαρμογή που δείχνει την μπορεί κάποιος να υπολογίσει τον πρωταθλητή. Δοκιμάστε όλα τα πιθανά σενάρια εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...