Μετά από τον αγώνα … κήρυγμα

Ο Montezemolo θέλει και άλλα

  • -
  • -

Κάθε Δευτέρα βράδυ στην Ferrari περιμένουν την αντίδραση του Montezemolo. Ο Πρόεδρος της ομάδας έχει πάντα κάτι να πει και η πίεση είναι μεγάλη. Έχουν απομείνει 2 αγώνες και ο Alonso βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από τον Vettel.

 

Δέκα μέρες έχουν απομείνει και για τον αγώνα στο Austin της Αμερικής και ο Montezemolo ζητάει από την ομάδα να τα δώσει όλα. «Ήταν δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα για το τριήμερο. Αυτό ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ όταν παρακολουθούσα μια κατάσταση που δεν ήταν ξεκάθαρη. Για την Ferrari θα ήθελα να καταλάβω γιατί τα νέα εξαρτήματα βελτίωσαν μερικώς την F2012, κάτι που δεν επέτρεψε στον Alonso να παλέψει για τις μπροστά θέσεις, παρά τις προσδοκίες των μηχανικών για το αντίθετο. Χθες ωστόσο ο Alonso έκανε για πολλοστή φορά έναν μεγάλο αγώνα, στον οποίο έδωσε και πάλι το 120% και κατάφερε να παλέψει για την νίκη στο τέλος. Αυτό που απαιτείται σήμερα από τον Domenicali και την ομάδα του : έχουμε μπροστά μας 10 κρίσιμες μέρες, στις οποίες πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να φτάσουμε στο Texas με ένα μονοθέσιο που μπορεί να παλέψει για την νίκη. Τα λόγια δεν μετράνε : αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας», είπε ο Montezemolo.

 

Και έκλεισε λέγοντας : «Από μας εξαρτάται. Στα τελευταία 15 χρόνια ήμασταν στις μάχες για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και είδαμε πόσο πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις για το πρωτάθλημα γύρισαν. Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε καμία πέτρα χωρίς να την γυρίσουμε. Είμαι σίγουρο ς ότι η θέληση για νίκη οδηγεί κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα που δουλεύει για την Ferrari και όλοι θα δουλέψουν με αφοσίωση, δίνοντας το 120% που δίνει ο Fernando. Θέλουμε να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – όπως κάναμε φέτος σε πολλές μάχες του Gran Turismo χάρη στην 458 Italia, κερδίζοντας τους σημαντικότερους κατασκευαστές. Πιστεύω σε μας περισσότερο από τον καθένα»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...