Παραλίγο «ολοκαύτωμα» στην Ferrari

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα

  • -
  • -

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα La Stampa το προηγούμενο Σάββατο μετά από τα προκριματικά της Ινδίας, υπήρχε μεγάλη ένταση στην ομάδα από το Maranello. Το θέμα ξεκίνησε από τις δηλώσεις του Pat Fry. O Fry είπε ότι ήθελαν να βρίσκονται στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης: «Το αποτέλεσμα αντανακλά στις δυνατότητές μας, αλλά για να ήμασταν εκεί που θα θέλαμε και που θα μπορούσαμε να είμαστε, θα έπρεπε να είχαμε μια τέλεια μέρα, και δεν την είχαμε»

 

Ο Alonso διάβασε από αυτό το κομμάτι ότι δεν είχε κάνει την δουλειά του και εκνευρίστηκε απίστευτα. Όλα αυτά προστέθηκαν στον προβληματισμό του που έλεγε ότι η ομάδα μιλάει πολύ και δεν φέρνει αναβαθμίσεις. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Alonso πήρε το κινητό του και ετοίμαζε το παρακάτω tweet : «Θα ήθελα να ενημερώσω τους 1.2 εκ followers ότι στο πίσω μέρος του μονοθεσίου μου δεν έχω δει αναβαθμίσεις από τον Μαιο»

 

Κάτι τέτοιο όπως είναι προφανές θα δημιουργούσε ένα τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα την στιγμή αυτή. Ο Montezemolo ζήτησε 120% προσπάθεια από την ομάδα και η πίεση στην Ferrari όλο και μεγαλώνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...