Hamilton: Αποχαιρέτησε τους εργαζόμενους στο MTC

  • -
  • -

Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Lewis Hamilton πήγε στα κεντρικά της McLaren στο Woking και αποχαιρέτησε τους εργαζόμενους και τους 600 προσκεκλημένους της Vodafone. Από τα 13 του ο Hamilton μεγάλωσε μέσα στην ομάδα και σίγουρα η ομορφότερη στιγμή ήταν το πρωτάθλημα του 2008.

 

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που δούλεψα για την McLaren τόσο καιρό. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μέρα στο παλιό εργοστάσιο της ομάδας όταν ήμουν 13. Πέρασα την μισή ζωή μου στην McLaren. Η ομάδα, τα μονοθέσια, ο τόπος, οι άνθρωποι, πάντα θα είναι ξεχωριστοί. Το κτήριο της Mercedes σίγουρα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το MTC», είπε ο Hamilton και συμπλήρωσε : «Η πρόκληση της μετακίνησης στην Mercedes θα είναι να δουλέψω με μια ομάδα μηχανικών και να πάρουμε ένα μονοθέσιο που δεν κερδίζει συχνά, και να το μετατρέψουμε σε ένα που κερδίζει, όπως η δική μου McLaren. Ελπίζω να φέρω επιτυχία στην Mercedes, αλλά η McLaren θα είναι πάντα σε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

 

Η ομάδα πλέον έχει χάσει τις ελπίδες για το πρωτάθλημα και το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει την δεύτερη θέση. Έκπληξη αποτέλεσαν τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχε στους τελευταίους αγώνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...