Briatore: Με τέτοια Ferrari δεν κερδίζεις

  • -
  • -

Ο Flavio Briatore είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν κρύβει αυτό που θέλει να πει. Μπορεί θεωρητικά να μην βρίσκεται στην F1 αλλά οι κρίσεις του είναι πάντα πικάντικες. Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του και στο twitter.

 

Τι είχε να πει για την Ferrari και τον Alonso; «Με ένα τέτοιο μονοθέσιο, δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα», είπε μετά από την Κορέα, ενώ για τις δηλώσεις του Alonso ότι το παλεύουν σαν ομάδα και η στρατηγική θα παίξει σημαντικό ρόλο, ο Briatore σχολίασε «Ο Ferdi (Fernando Alonso) λέει ψέματα, δεν είναι καθόλου χαρούμενος».

 

Η Ferrari έχει πολλά πράγματα που τρέχει αυτή την περίοδο. Έχει να δει την πορεία εξέλιξης του φετινού μονοθεσίου, εάν και πολλά έχουν ήδη δρομολογηθεί, έχει το μονοθέσιο του 2013 να ολοκληρώσει, καθώς και τον κινητήρα του 2014 ο οποίος παράγεται μέσα στο εργοστάσιο στο Maranello. Και όλα αυτά την στιγμή που είναι κοντά στο να κλείσει την αεροδυναμική σήραγγα στο Maranello λόγω προβλημάτων και να χρησιμοποιήσει αυτή της Toyota που βρίσκεται στην Κολωνία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...