Προεδρική υποστήριξη Νo 653

Ο Montezemolo στηρίζει την ομάδα!

  • -
  • -

Μπορεί ο Vettel να μείωσε την διαφορά από τον Alonso στους 4 βαθμούς, όμως ο Πρόεδρος της Ferrari Luca di Montezemolo στηρίζει την ομάδα στις δύσκολες αυτές στιγμές.

 

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Monte, είπε χαρακτηριστικά : «Σε στιγμές όπως και αυτή θέλω να δω την Ferrari που ξέρω. Μια ομάδα αφοσιωμένη και να κρατάει το νεύρο της. Θα μιλήσω στον Fernando από το τηλέφωνο για να του δώσω επιπλέον κίνητρο για να πάμε στους 5 τελευταίους αγώνες, με την ένταση στα δόντια, όπως περιμένω και από όλη την ομάδα να το κάνει» και συμπλήρωσε : «Περιμένω μεγάλη προσπάθεια από όλους τους μηχανικούς μας οι οποίοι έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ακόμα στα χέρια μας».

 

Μίλησε ακόμα και για το γεγονός ότι ο Alonso δεν πήρε βαθμούς από λάθη άλλων όπως στο Spa και στον πρόσφατο αγώνα στην Ιαπωνία : «Ξέρω ότι μπορούμε να βασιστούμε στον δυνατότερο οδηγό αυτή τη στιγμή και μόνο τα λάθη των άλλων όπως στο Spa και πάλι στην Suzuka, απέτρεψαν να έχει μια άνετη διαφορά από τους αντιπάλους του. Ας μην ξεχνάμε ότι λόγω των δυο ατυχημάτων ο Fernando θα μπορούσε να έχει 30 βαθμούς ακόμα, και αυτό με συντηρητικές εκτιμήσεις. Στα σπορ όπως και στην ζωή ο τροχός γυρίζει και δεν πρέπει να ξεχνάμε : πρόσφατα δεν ήταν σε καλό σημείο για μας, αλλά δεν χρειάζεται πολύ να γυρίσει κατεύθυνση»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...