Μια συγκινητική ιστορία με τον Schumacher

Όπως την μεταφέρει ο Gerald Donaldson

  • -
  • -

O βετεράνος δημοσιογράφος Gerald Donaldson, έγραψε μια μικρή ιστορία η οποία έλαβε χώρα στα πλαίσια του Καναδικού GP. Ένα 9χρονο παιδί από τον Καναδά το οποίο είναι στην αναπηρική καρέκλα και το οποίο δεν μπορεί να μιλήσει κανονικά έχει μεγάλη αγάπη προς την F1 και ειδικά προς τον Michael Schumacher. Στο σπίτι του στο Τορόντο του Καναδά υπάρχουν αφίσες στο δωμάτιό του με τον ηρωα του. Τα πάντα στην ζωή του περιστρέφονται γύρω από τον Schumacher.

 

Μετά από πολλές προσπάθειες μπόρεσαν να πάνε στον αγώνα του Μοντρεάλ και ο στόχος της μητέρας του είναι ο μικρός Michael να γνωρίζει το είδωλό του. Για μέρες περίμεναν μπροστά από την κεντρική είσοδο του Paddock να εμφανιστεί ο οδηγός. Περνούσαν όλοι, αλλά όχι ο Γερμανός. Όμως η μητέρα του προσπαθώντας να κάνει το όνειρο του μικρού πραγματικότητα έμαθε ότι ο Schumacher χρησιμοποιούσε άλλη είσοδο. Παρόλο που ο οδηγός έχει πάμπολες αιτήσεις για φιλανθρωπικού χαρακτήρα εμφανίσεις και δεν μπορεί να ανταποκριθεί, η μητέρα του μικρού πίστευε ότι η δική της ήταν ξεχωριστή.

 

Κάποια στιγμή το πλήθος που περίμενε τους οδηγούς, άρχισε να ανεβάζει … βαβούρα και ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ο Schumacher είχε έρθει. Ο οδηγός κατέβηκε από το σκουτεράκι του, και άνοιξε τον δρόμο προς την οικογένεια. Αποσβολωμένοι οι γονείς είδαν τον Γερμανό να τους χαιρετά, να τους υπογράφει ένα καπέλο, να τους λέει να τραβήξουν φωτογραφίες και να πηγαίνει προς τον γιο τους. Γονάτισε μπροστά του και τον αγκάλιασε. Στην συνέχεια του ψιθύρισε στο αυτί : «Γεια σου. Η μαμά σου και ο μπαμπάς σου μου είπαν ότι έχουμε το ίδιο όνομα. Το δικό μου είναι Michael Schumacher και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε γνωρίζω»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...