O Hamilton σπάει την σιωπή του

Ο άνθρωπος του τριημέρου

  • -
  • -

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον Hamilton. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είναι ο άνθρωπος του τριημέρου. Μάζεψε εκλεκτούς εκπροσώπους του Βρετανικού Τύπου (κάτι το οποίο δεν άρεσε σε αυτούς που έμειναν εκτός) και από τον 28οόροφο του ξενοδοχείου Conrad στο Τόκυο, τους εξήγησε τι έγινε πάνω κάτω.

 

«Είχα πολύ πολύ άγχος. Ήμουν με την ομάδα από τα 13 μου και γνώρισα τον Ron όταν ήμουν 10. Το όνειρό μου τότε ήταν να τρέξω για την ομάδα αυτή. (Η απόφαση) Ήταν σαν εκκρεμές το οποίο την μια στιγμή έλεγα ‘ας το κάνω’ και την άλλη έλεγα ‘θα μείνω’. Για τον λόγο αυτό μου πήρε πολύ χρόνο. Ήθελα να είμαι σίγουρος για το ένα από τα δυο», είπε ο Hamilton. «Η εγκατάλειψη (στη Σιγκαπούρη) δεν έφερε κάποια διαφορά. Είχα την αίσθηση (για την απόφαση) πριν από μέρες και δεν γύρισε το εκκρεμές στην άλλη πλευρά. Μετά πήγα στην Ταιλάνδη και ήμουν πολύ ήρεμος και απλώς κάθισα στην πισίνα και το σκέφτηκα. Είχε σημασία να περάσω τους όρους μου. Δεν ήθελα να πιεστώ και να κάνω γρήγορα, παρόλο που υπήρχε μεγάλη πίεση. Ο Whitmarsh με ρωτούσε συνέχεια για το πότε θα κάνω την συμφωνία από πέρσι στην Κίνα. Είχα κάποιες καταληκτικές ημερομηνίες και δεν έπιασα καμία. Ήταν πολύ πολύ δύσκολο, αλλά μόλις πήρα την απόφαση ήμουν χαλαρός», είπε ο οδηγός.

 

Τόνισε ότι δεν καίει γέφυρες και ίσως κάποια στιγμή να επιστρέψει. «Νιώθω ότι δεν φεύγω από την McLaren από την πίσω πόρτα. Φεύγω από την μπροστά και χαρούμενος. Είχα δυο προσφορές παρόμοιες. Η μια είχε λιγότερες PR days, αλλά δεν ήταν για την προσφορά. Ο Martin με ρώτησε τι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν. Είπα ‘Για να είμαι ειλικρινής Martin, αφορά την πρόκληση. Είναι ένα βήμα που θέλω να κάνω΄»,  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...