O Schumacher είχε όλο τον χρόνο

Τι έγινε και δεν ενημέρωσε την ομάδα του;

  • -
  • -

«Ο Michael ήταν ενήμερος, ότι η ομάδα μας έπρεπε να δει και να δουλέψει πάνω σε διαφορετικές επιλογές. Είχε ενημερωθεί και το είδε αποδεχθεί ο Michael», είπε ο Haug σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου ‘dapd’. Ο Haug τόνισε ακόμα : «O Michael είχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να σκεφτεί και δεν ήταν εντελώς σίγουρος εάν έπρεπε να συνεχιστεί (η συνεργασία) ή όχι»

 

Πηγές του Sport Bild όμως αναφέρουν δε ότι «ενώ είχε αποφασίσει να συνεχίσει να οδηγεί, είχε αφήσει τα αφεντικά του στα σκοτάδια». Το δημοσίευμα λέει χαρακτηριστικά ότι ο Γερμανός ακόμα και στην συνάντηση που είχε με το αφεντικό της ομάδας στο Hockenheim δεν του είπε τίποτα για τα μελλοντικά του πλάνα. Έπαιξε πόκερ με την διάρκεια του συμβολαίου του και τις οικονομικές απολαβές και έχασε.

 

Σίγουρα πρόκειται για μια περίεργη ιστορία την άκρη της οποίας πολύ δύσκολα θα μάθουμε. Γεγονός είναι ότι ο Γερμανός πλέον βρίσκεται στην αγορά και στην πιθανή αναζήτηση ομάδας για να τρέξει το 2013 φήμες τον φέρνουν στην Sauber, με πιθανή προμήθεια κινητήρων εκ μέρους της Mercedes ώστε να μπορεί να πάρει πίσω τον Schumacher για να του αναθέσει τον ρόλο του Brand Embassador.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...