Hamilton: Δεν βιάζομαι για νέα συμφωνία

Αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα

  • -
  • -

Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Lewis Hamilton κατά την διάρκεια μια υποχρέωσης που είχε για χορηγό της ομάδας στο Mumbai. Το ερώτημα που του τέθηκε ήταν απλό και αφορούσε για το μέλλον του και την πορεία των συνομιλιών : «Δεν έχω κάποιο χρονοδιάγραμμα. Σκοπός μου είναι να προσπαθήσω να πάρω το παγκόσμιο πρωτάθλημα», είπε ο Hamilton.

 

«Φυσικά και πρέπει να τελειώσω με αυτά τα πράγματα, αλλά έχω ανθρώπους στο παρασκήνιο που δουλεύουν πάνω στις συνομιλίες για το συμβόλαιο. Υπάρχουν πολλές φήμες και πολλές ιστορίες που δεν είναι σωστές», είπε ο Βρετανός οδηγός. «Πιστεύω ότι είμαστε όλοι αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι γράφουν ιστορίες και αυτά που γράφονται δεν είναι απαραιτήτως σωστά. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι ότι είμαι 100% αφοσιωμένος να κερδίσω με την ομάδα αυτή και να τους πάω μπροστά. Είμαι με αυτή την ομάδα από τα 13 μου και έχουμε δουλέψει σκληρά από το 2009 προσπαθώντας να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε, εν τέλει, να είμαστε στην θέση να το κάνουμε. Το σημαντικότερο είναι να μην χάσω την αφοσίωσή μου από τα σκουπίδια που γράφονται», τόνισε.

 

Όλα αυτά την στιγμή που το παιχνιδάκι μέσω του τύπου έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά. Το Σαββατοκυριακο που πέρασε υπήρχαν ειδήσεις ότι ο Sergio Perez είναι μέσα στην λίστα της McLaren για την αντικατάσταση του Hamilton.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...