Hamilton: Μεταγραφή στην Mercedes;

Μπορεί να γίνει η ανατροπή;

  • -
  • -

Ένα άρθρο το βράδυ στο BBC ανακάτεψε όλο τον φίλαθλο κόσμο της F1. Ο σχολιαστής του BBC και πρώην αφεντικό της ομάδας της Jordan, Eddie Jordan έγραψε : «Πιστεύω ότι ο Hamilton και η Mercedes έχουν συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους και μια οριστική συμφωνία μπορεί να είναι μπροστά από την πόρτα. Οι συνομιλίες ανάμεσα στον Lewis Hamilton και την McLaren συνεχίζονται. Φαίνεται ότι ο Schumacher φεύγει και ο Lewis πηγαίνει στην Mercedes».

 

Εκπρόσωπος της McLaren είπε : «Μας είπαν από την ομάδα μάνατζμεντ του Lewis Hamilton ότι η ιστορία δεν αληθεύει». Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ανακοίνωση της Mercedes η οποία είπε ότι δεν σχολιάζει εικασίες.

 

Προφανώς και η ομάδα του Hamilton κοιτάζει και άλλες επιλογές σε κορυφαίες ομάδες όπως είναι η Ferrari και η Mercedes που θεωρητικά έχουν θέσεις για το 2013. Η σχέση ομάδας και οδηγού έφτασαν σε επικίνδυνα σημεία το Σάββατο όταν και ο Hamilton έβγαλε μέσω twitter φωτογραφία με την τηλεμετρία της ομάδας, ώστε να αποδείξει ότι η απόδοσή του σε σχέση με αυτή του Button οφειλόταν στην παλαιότερη έκδοση της πίσω πτέρυγας.

 

Εκτιμούμε ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια της πλευράς του οδηγού για να περάσουν οι δικοί του όροι στο συμβόλαιο που προσπαθούν να υπογράψουν οι δυο πλευρές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...