Video: Το ατύχημα στην πρώτη στροφή στο GP του Spa

H Lotus σχολιάζει για τον Grosjean

  • -
  • -

Ερωτηθείς για τον εάν η ποινή στον Grosjean θα βοηθήσει τον οδηγό να καταλάβει τι έκανε το αφεντικό της ομάδας, Eric Boullier σχολίασε : «Μπορώ να πω μόνο ναι, ελπίζω. Προφανώς η ποινή επιβλήθηκε για να καταλάβουν οι άνθρωποι τι έκαναν. Έτσι η ποινή του επιβλήθηκε για να τον βοηθήσουν να καταλάβει ώστε στο μέλλον να είναι καλύτερος, και είμαι χαρούμενος με αυτό».

 

Εάν βάλουμε κάτω να μετρήσουμε ο Grosjean έχει εμπλακεί σε 7 συμβάντα στον πρώτο γύρο φέτος! Αυστραλία, Μαλαισία, Ισπανία, Μονακό, Βρετανία, Γερμανία και Βέλγιο. «Δεν είναι υπεύθυνος για τα 7 συμβάντα, αλλά έχει εμπλακεί σε 7 συμβάντα που είναι διαφορετικό. Αλλά προφανώς να είσαι στο λάθος μέρος στην λάθος στιγμή δεν είναι καλό, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να μιλάμε, και ίσως είναι πιο πολύ το να μιλάμε, για τον λόγο που είμαστε στην λάθος θέση», είπε ο Boullier.

 

«Πιστεύω μέρος του προβλήματος είναι ότι θέλει να το κάνει. Είναι τελειομανής και θέλει να πάει πολύ καλά και να αποδώσει πραγματικά καλά, και πιστεύω ότι απλώς χρειάζεται να καταλάβει. Και θα μάθει ακόμα περισσότερα εάν δεν ασκήσει πολύ πίεση στον εαυτό του στην αρχή του αγώνα», έκλεισε ο Boullier.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...