Raikkonen: Έλειπε η ταχύτητα

Καλή και η 3η θέση

  • -
  • -

Στο γεγονός ότι έλειπε η ταχύτητα έριξε την 3ηθέση που μπόρεσε και πήρε στο Spa ο Kimi Raikkonen. Ο Φιλανδός έκανε ένα πολύ καλό αγώνα, προσπερνώντας τον Michael Schumacher στην Eau Rouge σίγουρα στην φάση του αγώνα.

 

«Δεν είχαμε πολύ ταχύτητα. Έχοντας υπόψη το πόσο δύσκολο ήταν να οδηγήσω το μονοθέσιο είμαι πολύ χαρούμενος με την 3η θέση», είπε ο Raikkonen. «Οι πρώτοι γύροι με τα νέα ελαστικά ήταν καλοί και μετά άρχισα να γλιστράω. Είχαμε λίγο περισσότερο κάθετη δύναμη για να έχουμε πρόσφυση, αλλά είχαμε πρόβλημα στις ευθείες», είπε.

 

Για την φάση στην Eau Rouge είπε: «Ο Michael με πέρασε μια φορά και μετά με είχε πίσω του. Ακόμα και με το DRS δεν μπορούσα να περάσω, έτσι είχα την ευκαιρία να τον προσπεράσω με KERS στην Eau Rouge και για λίγο θα με περνούσε και πάλι. Δεν κερδίσαμε, αλλά δεν είχαμε και την ταχύτητα να κερδίσουμε, έτσι δεν θα ήταν δίκιο να κερδίσουμε. Στους προηγούμενους δυο αγώνες είχαμε την ταχύτητα, αλλά δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Εδώ δεν είχαμε την ταχύτητα», είπε ο Raikkonen.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...