Hamilton: Όλο και πιο κοντά στην ανανέωση

Η McLaren και ο Hamilton κοντά στις υπογραφές

  • -
  • -

Ένας από τους οδηγούς που δεν έχει συμβόλαιο για το 2013 είναι και ο Lewis Hamilton. Από την στιγμή που ο Mark Webber ανανέωσε με την Red Bull Racing, δεν υπάρχει πρακτικά επιλογή για τον Βρετανό. Η μοναδική περίπτωση θα ήταν η θέση του Felipe Massa, αλλά ποιος βάζει στο τραπέζι το σενάριο του να έχουμε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ σαν και αυτό που είχαμε το 2007 με τους δυο οδηγούς αυτούς στην McLaren;

 

Ο Martin Whitmarsh μιλώντας στο Autosport αποκάλυψε ότι ο Hamilton του έχει βεβαιώσει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα : «Μίλησα με τον Lewis δυο τρεις φορές επι μακρόν για το θέμα. Νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ, και τον ξέρω από τότε που ήταν 11, και οι συζητήσεις μας ήταν για το πώς θα κερδίσουμε τους αντιπάλους, και πώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Δεν μιλάμε για τέτοια θέματα στις πίστες γιατί δεν πιστεύω ότι είναι το σωστό περιβάλλον», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren.

 

«Στο τέλος τα πράγματα είναι απλά. Εάν ο Lewis θέλει να μείνει στην ομάδα, κάτι το οποίο μου έχει πει, τότε θα πρέπει να μείνει. Και εάν θέλουμε να τον κρατήσουμε, τότε θα το κάνουμε. Εάν η απάντηση και στα δυο αυτά είναι θετική, τότε πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται», τόνισε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...