Ferrari: Περιμένοντας τον Massa

Τα αποτελέσματα θα μετρήσουν

  • -
  • -

Ο Domenicali το έχει ξεκαθαρίσει. Περιμένουν από τον Massa αποτελέσματα για να μείνει στην ομάδα. Το θέμα είναι πόσο ακόμα θα τον περιμένουν; Έχουμε στην πλάτη μας ήδη 11 αγώνες και μας μένουν άλλοι 9. Πότε θα κάνει την κίνησή της η Ferrari;

 

Η οψιόν που είχε η Scuderia για τον Felipe Massa έληγε την εβδομάδα πριν από το Ουγγρικό GP και δεν την πήρε. Όμως ο χρόνος περνάει και η θέση δίπλα στον Fernando Alonso είναι άδεια προς το παρόν για το 2013. Για τις εναλλακτικές έχουμε μιλήσει κατά καιρούς. Στην λίστα βρίσκονται οδηγοί όπως  ο Hulkenberg, di Resta και Kovalainen, ενώ πιο πίσω έχουμε τους οδηγούς της Ακαδημίας όπως είναι οι Perez και Bianchi.

 

Επειδή ο καιρός περνά και οι επιλογές μπορεί και να κλείσουν στις ομάδες τους εκτιμούμε ότι θα πρέπει να ακούσουμε κάτι γύρω από την Σιγκαπούρη ή ακόμα και στην Ιαπωνία, στον 3ο ή 4ο αγώνα δηλαδή. Η τελευταία ανακοίνωση οδηγού της Scuderia είχε γίνει στις 30 Σεπτ 2009 όταν και είχε ανακοινώσει ότι ο Fernando Alonso θα οδηγούσε από το 2010 και για 3 χρόνια αντικαθιστώντας τον Kimi Raikkonen.

 

H Ferrari καίγεται για το πρωτάθλημα κατασκευαστών γιατί από την τελική κατάταξη θα μοιραστούν και τα χρήματα προς τις ομάδες, αλλά θέλει και ένα δυνατό οδηγό για να παίρνει βαθμούς από τους αντιπάλους του Alonso.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...