Ferrari: Είμαστε στον σωστό δρόμο

Ο Pat Fry περιμένει πολλά περισσότερα

  • -
  • -

Την πεποίθησή του ότι η Scuderia βρίσκεται στον σωστό δρόμο εξέφρασε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Pat Fry. O Fernando Alonso νιώθει ικανοποίηση έχοντας αέρα 40 βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών πηγαίνοντας στις διακοπές του, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει στο φετινό πρωτάθλημα.

 

«Προφανώς στην αρχή, μετά από τα χειμερινά τεστ, ήμασταν πίσω. Νομίζω ότι μάθαμε πολλά από την περίοδο εκείνη και το χρησιμοποιήσαμε αυτό στην συνέχεια. Είχαμε πρόβλημα στην αρχή. Θυμάμαι στην Μελβούρνη ήμασταν ενάμιση δευτερόλεπτο πίσω από τον ταχύτερο. Στην συνέχεια κάναμε μεγάλη προσπάθεια, στην αεροδυναμική σήραγγα, στο τμήμα παραγωγής και στην φάση σχεδιασμού. Όλο το προσωπικό αντέδρασε στην πρόκληση που αντιμετωπίσαμε», είπε ο Fry.

 

Όμως όπως είπε ο Alonso στην Βουδαπέστη δεν υπήρχε η συνέχεια στην ανάπτυξη στους τελευταίους αγώνες. Ο Fry είπε σχετικά : «Είναι αλήθεια ότι είχαμε κάποια τμήματα τα οποία δεν δούλεψαν όπως περιμέναμε. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Το καλό είναι ότι καταλάβαμε το πρόβλημα και όλα είναι μια χαρά. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία για να πάμε μπροστά από το να μείνουμε με την απορία. Έχουμε μια καθαρή ιδέα για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε και ήδη δουλεύουμε προς αυτή», τόνισε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...