Red Bull Racing: Δεν βιαζόμαστε για τον Webber

Τι και εάν κέρδισε, ο Webber θα περιμένει

  • -
  • -

Ο Mark Webber ήταν ο μεγάλος νικητής του Βρετανικού GP και οι φήμες οργίασαν για το ότι αυτός ο αγώνας θα του έδινε την ανανέωση συμβολαίου που επιθυμεί με την ομάδα από το Milton Keynes. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έκανε κάποιες «ελαφριές» συζητήσεις με άλλες ομάδες.

 

«Πιστεύω πολύ απλά ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Mark», είπε ο Christian Horner, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας της Red Bull Racing. «Όπως γίνεται πάντα μαζί του, τα πράγματα είναι απλά. Είναι η 7η σαιζόν με την ομάδα, είχε όλη την επιτυχία του στην F1 με την ομάδα αυτή, και θέλουμε να το δούμε να συνεχίζει», τόνισε.

 

Ο Webber έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι στην ομάδα του χρόνου και δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα το οποίο να δείχνει κάποια αλλαγή. «Τις επόμενες βδομάδες θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για το 2013», είπε ο Horner. Ερωτηθείς εάν ο Webber του έχει πει ευθέως εάν θέλει να μείνει στην ομάδα ο Horner επέλεξε προσεκτικά τα λόγια του : «Ο Mark έχει δώσει κάθε ένδειξη ότι είναι χαρούμενος εδώ, και το βλέπετε με τον τρόπο που οδηγεί. Οδηγεί πολύ καλά φέτος», είπε ο Horner.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...