Maria de Villota : Τα τελευταία νέα για την κατάστασή της

Ανάμοικτα νέα για την οδηγό της Marussia

  • -
  • -

Η ομάδα της Marussia ενημέρωσε για την κατάσταση της οδηγού εξέλιξης της Marussia, Maria de Villota. Υπενθυμίζουμε ότι η οδηγός στάθηκε άτυχη προχθές όταν το μονοθέσιο που οδηγούσε προσέκρουσε σε φορτηγό της ομάδας που ήταν σταθμευμένο δίπλα από τα πιτς, κατά την διάρκεια δοκιμών ευθείας σε μικρό αεροδρόμιο. Η χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου Addenbrooke έκανε μια μεγάλη σε διάρκεια χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τα τραύματα στο πρόσωπο και στο κρανίο. Τα καλά νέα είναι ότι η Villota παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

 

Ο πρόεδρος της ομάδας, John Booth, σχολίασε : «Είμαστε ευγνώμονες για την ιατρική παρακολούθηση που δέχεται η Μαρία και η οικογένειά της θέλει να ευχαριστήσει τους Νευρολόγους και τους Πλαστικούς χειρούργους. Παρόλα αυτά  με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσω ότι λόγω του εύρους των τραυματισμών η Μαρία έχασε το δεξί της μάτι»

 

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να παραμένουμε προσηλωμένοι στις επίσημες ανακοινώσεις και να αποφεύγουμε να διασπείρουμε ειδήσεις που είναι παραπλανητικές

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...