Schumacher : Μιλώντας για το μέλλον του

Ο Schumacher κοντά στην ανανέωση

  • -
  • -

Μέσα στις επόμενες 6 βδομάδες, μέχρι το GP της Ουγγαρίας δηλαδή, θα έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Michael Schumacher, είπε ο Ross Brawn στο FOTA’s Forum. Όπως άφησε να εννοηθεί ο Brawn η απόφαση θα βγει από κοινού με τον Γερμανό επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

 

«Θα βγάλουμε μια απόφαση αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχουμε μιλήσει σε βάθος για την κατάσταση, αλλά ξέρουμε τι έρχεται και πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σύντομα. Αυτή τη χρονιά ο Michael οδήγησε καλύτερα από ότι έχει οδηγήσει από τη στιγμή που επέστρεψε, και είναι δυσάρεστο όταν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πίστα, αλλά υπήρχαν προβλήματα στο μονοθέσιο ή στον τρόπο που χειριστήκαμε τους αγώνες», είπε ο Brawn.

 

Και έκλεισε λέγοντας : «Πιστεύω ότι στις επόμενες έξι περίπου βδομάδες θα πρέπει να έχουμε σκεφτεί τι θέλουμε να κάνουμε του χρόνου και αυτό θα είναι η βασική απόφαση. Όταν παρθεί η απόφαση αυτή τότε θα ξέρουμε εάν πρέπει να κοιτάζουμε τριγύρω ή θα μείνουμε με τους οδηγούς που έχουμε», είπε ο Ross Brawn

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...