F1: Ήρθε η ώρα του Schumacher;

Ο Hembery ποντάρει πάνω στον Γερμανό για τον 8ο νικητή

  • -
  • -

Εάν κερδίσει κάποιος 8ος αυτή την φορά στην Βαλένθια ποιός θα είναι; Χωρίς την ποινή 5 θέσεων στο Μονακό ο Michael Schumacher ίσως να είχε χριστεί νικητής. Ίσως λοιπόν σε μια παρόμοια πίστα να έχει και πάλι το πάνω χέρι. Κάπως έτσι το σκέφτεται ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, ο οποίος μιλώντας στο Autosport είπε : «Νομίζω ότι πρέπει να δείτε κάποιον, ας πούμε σαν τον Michael για να πάρει την pole position. Πιθανότατα θα είχε κερδίσει στο Μονακό εάν δεν είχε την ποινή, συνεπώς γιατί όχι εδώ; Ο Michael να κερδίσει στην Βαλένθια, εκεί πρέπει να ποντάρουμε».

 

«Ξέρουμε ότι η Βαλένθια είναι μια δύσκολη πίστα που μας δίνει συναρπαστικούς αγώνες. Τα προσπεράσματα είναι δύσκολα να και αυτό είναι ένα στοιχείο που έχουμε και στο Μονακό από την άποψη αυτή», είπε ο Hembery.  

 

Θεωρητικά η πίστα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της Mercedes. Απαιτεί καλό traction και σταθερότητα στην φάση του φρεναρίσματος. Όμως εάν επικρατήσει ζέστη τότε περιμένουμε και την Lotus να είναι στους διεκδικητές της πρώτης θέσης στον αγώνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...