F1: H Ferrari καθοδηγεί τον Perez

  • -
  • -

Το ότι ο Perez είναι οδηγός που ενδιαφέρει την Ferrari δεν είναι κάτι κρυφό. Γιαυτό είναι άλλωστε και στην Ακαδημία της. Τα καμπανεβάσματα που είχε στην απόδοσή του έκαναν τον πρόεδρο της Ferrari να τονίσει ότι δεν θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Ferrari σε κάποιον οδηγό της και ότι ίσως δεν είναι έτοιμος. «O Perez είναι καλός οδηγός αλλά για να οδηγήσεις για την Ferrari χρειάζεσαι μεγαλύτερη εμπειρία», είχε πει στο Reuters.

 

Σήμερα μίλησε ο υπεύθυνος του προγράμματος της Ακαδημίας οδηγών της Ferrari, o Luca Baldisserri. Είπε για τον Perez ότι : «Μετά από το Μονακό είχαμε μια κουβέντα με τον Sergio. Θέλαμε να βγούμε γιατί τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν συνέχισαν τις προσδοκίες που είχαμε μετά από τον αγώνα στην Μαλαισία. Ο Perez είναι ταλέντο χωρίς καμία αμφιβολία, αλλά κάποιες φορές το χαλάει όντας πολύ επιθετικός, κάτι το οποίο στην F1 ειδικά δεν φέρνει αποτέλεσμα. Ο αγώνας στο Montreal ήταν μια μεγάλη απάντηση, ένας αγώνας στον οποίο ο Sergio όχι μόνο έτρεξε σε πολύ δυνατό ρυθμό, αλλά χειρίστηκε τα ελαστικά πολύ καλά, καταφέρνοντας να μείνει στην πίστα με τα ίδια λάστιχα για 50 γύρους».

 

Το σίγουρο είναι ότι στην Ferrari τον υπολογίζουν σοβαρά και για τον λόγο αυτό προσπαθούν να τον πιέσουν και να τον καθοδηγήσουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...