F1: Θολώνει τα νερά ο Montezemolo για τον Massa

  • -
  • -

Και γυρίζουμε στο προσφιλές θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό. Αυτό του Felipe Massa. Όταν όμως μιλάει ο πρόεδρος της Ferrari για τέτοια θέματα, όλες οι φήμες μπαίνουν στην άκρη. Σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN ο Montezemolo απάντησε για το εάν κοιτάζει για οδηγούς : «Αυτή τη στιγμή έχω στρέψει την προσοχή μου αλλού και όχι στους οδηγούς. Είναι πολύ νωρίς στην σαιζόν και θα δούμε»

 

«Χάρηκα που είδα τον Felipe Massa να κάνει ένα πολύ καλό τριήμερο στο Μοντε Κάρλο. Γιατί όσο βελτιώνεται το μονοθέσιο, είναι λιγότερο δύσκολο να οδηγηθεί και συνεπώς καλύτερα για τον Felipe. Βασίζομαι πάνω του για πάρει βαθμούς από τους αντιπάλους του Fernando», τόνισε ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει για άλλη μια φορά ότι ο Alonso είναι ο καλύτερος οδηγός παγκοσμίως.

 

Όμως ο Montezemolo έκανε και σχόλιο σε άλλη συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο Reuters, για το ότι ο Perez δεν είναι αρκετά έμπειρος για να πάει στην Ferrari. «Πιστεύω ότι είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους οδηγούς για το μέλλον αλλά πριν βάλουμε κάποιον νέο οδηγό σε μια Ferrari χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία και περισσότερα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Και το ερώτημα παραμένει. Θα μείνει ο Massa στην Ferrari; Εάν όχι ποιος θα πάρει την χρυσή θέση το 2013; Μήπως θα είναι ο Mark Webber;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...