F1: Perez και Ferrari

Δεν θα μετακινηθεί το 2012 στους κόκκινους

  • -
  • -

Την ερώτηση που είχε πολύς κόσμος έκαναν στον Sergio Perez από το επίσημο site της Formula 1. O Μεξικάνος οδηγός είναι από τα πρώτα ονόματα στην λίστα της Ferrari με τους υποψήφιους οδηγούς για το 2013. Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Massa λήγει στο τέλος της χρονιάς και αυτή τη στιγμή φαίνεται πολύ δύσκολο να ανανεωθεί.

 

Ο Perez είναι ένας από τους οδηγούς που έχει η Ferrari στο πρόγραμμα Ferrari Driver Academy και δεν είναι κρυφό ότι το ενδιαφέρον για αυτόν είναι υπαρκτό. Οι φήμες για πιθανή απόλυση του Massa άρχισαν και το ντόμινο έφερε τον Perez σαν νούμερο ένα αντικαταστάτης.

Τι θα έκανε όμως εάν του ερχόταν μια πρόταση από την Ferrari για άμεση αντικατάσταση του Felipe Massa; «Εάν ερχόταν πραγματικά αυτή η πρόταση θα την απέρριπτα γιατί δεν θα ήθελα να αλλάξω ομάδα στην μέση της σαιζόν. Νομίζω ότι όλη αυτή η κουβέντα για πιθανή μετακίνηση έχει γίνει μεγάλη λόγω των ΜΜΕ. Ξεκίνησα την σαιζόν με τον Sauber και θα την τελειώσω με την Sauber, δίνοντας το 100% στην ομάδα μου», είπε ο οδηγός.

Οι επιλογές της Ferrari για κάποια αξιόπιστη λύση για λίγους μήνες αρχίσουν και γίνονται όλο και λιγότερες, και παράλληλα η ελπίδα του Massa να παραμείνει αρχίζει και αναπτερώνεται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...